Vi stödjer Nattvandrarna

Nattvandrarna Sverige bildades 1989 och är den äldsta organisationen i landet med syftet att nattvandra, skapa trygghet i samhället och agera vuxna förebilder för ungdomar. Det stöd som lämnas till Nattvandrarna, i form av sponsring, går till de som nattvandrar i våra välkända gula jackor. Nattvandrarna Sverige använder sig av telemarketing och finner där de flesta sponsorerna.

 

Läs mer på www.nattvandrarna.se

Välkommen Victor

 

Vi är glada att presentera en ny montör i gänget, Victor Clason!

Victor är en erfaren elektriker som kommer tillföra ännu mer rutin till gänget, kul att du vill hänga med oss på tåget Victor.

Välkommen!

Vi stödjer Giving People

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! 

Därför har vi valt att skänka pengar till Giving People,

Giving Peoples målgrupp är utsatta barn i Sverige som lever i fattigdom och de barnfamiljer som är på väg in i fattigdom och lever på marginalerna. Idag lever ca 186.000 barn i vad som klassas som relativ fattigdom vilket baseras på hushållets inkomster. Ytterligare 175.885 barn lever i familjer vars inkomst utmäts av kronofogden vilket gör dessa barn till en högst utsatt målgrupp. Organisationen kan fånga upp de familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation och bryta något som på sikt kunde blivit en permanent fattigdom. För de barnfamiljer som lever i fattigdom kan Giving People ge hjälp som på sikt innebär en väg ur fattigdom.

Gå in på www.givingpeople.se och läs mer.

Välkommen Johan

Vi är glada att presentera en ny montör på Sentexa, Johan Åkerblom.

Denna erfarna serviceelektriker hittade Alex (Bajare), hur detta gick till fattar ingen eftersom Johan håller på AIK.

Hund och Katt? Det får vi se....

Men i alla fall, kul att även Johan vill hoppa på tåget och hjälpa våra kunder i framtiden.

Välkommen Johan!