Ny totalentreprenad, Kv. Luxlampan åt Einar Mattsson

Vi är stolta att presentera ett tredje ROT-uppdrag tillsammans med Einar Mattsson, Kv. Luxlampan med start i början av Mars 2022.

Projektering av detta projekt kommer att starta omgående. 

Kv. Dymmelveckan, Kv. Ugnen och nu Kv. Luxlampan, vi är mycket glada och stolta att få fortsatt förtroende att samarbeta med Einar Mattsson.

Sentexa AB Ett av årets Gasellföretag

DI Gasell är ett pris som sedan 2000 årligen delas ut av tidningen Dagens Industri till Sveriges snabbast växande företag. Mindre än en procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas gasell.

Nytt ramavtal med Nacka Kommun

Efter ett ramavtal med Nacka Kommun på 4 år är vi stolta att presentera ett nytt avtal med Nacka Kommun. Avtalet sträcker sig från April 2021 till April 2024.

Vi ska se till att bistå Nacka Kommun med samma service och hjälp av projektering även dessa 4 år tillsammans. Kul att få fortsätta arbeta med er!

 

UC utser Sentexa AB till Nordiskt Tillväxtföretag

Sentexa AB har av UC fått ett Nordiskt Tillväxtsigill. Ett sigill som endast ett fåtal av Sveriges företag kvalificerar sig till och som visar att vi utmärkt oss som ett tillväxtföretag för det angivna bokslutet.

Vad ett tillväxtföretag är finns det olika definitioner på, men gemensamt är att dessa företag växer snabbt, stadigt och kraftigt. För att ta del av certifikatet måste företaget uppnå kriterier som bland annat omfattas av; omsättning de senaste 2 åren, tillväxt, EBITDA-marginal, soliditet och antal anställda.

På Sentexa AB är vi stolta och glada över detta tillväxtcertifikat. Till er som är kunder vill vi skicka ett varmt tack för ert förtroende. Det är tack vare er som vi kan fortsätta vår målsättning att utveckla den mest mångsidiga och engagerande plattformen för ledningssystem.